TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

pondělí 27. února 2012

pleasure

 Dnes report z jednoho hezkého dolopoledne, které jsem si udělala. Prošla jsem si jeden second hand, jeden bazar a jednu drogerii a udělala si radost několika maličkostmi. Chci Vám ukázat, co to bylo..


V sekáči jsem si pořídila konečně perfektně padnoucí jeany.Trochu jsem teď zhubla, takže všechny kalhoty mi začaly být velké. Byl skvělý poct si kupovat menší kalhoty:) Vybrala jsem si tyhle od GAP, které jsou jako dělané na moje nohy.
Aby bylo jasné, že zákon schválnosti stále perfektně funguje stalo se mi tohle: Asi před týdnem jsem se domluvila s Joll, že mi koupí a pošle hair cuff z HM. Zlatý. V životě na takovou věc nenarazíte, ale zrovna, to dopoledne po tom, co mi večer napsala, že už ho má koupený a bude ho posílat, jsem jeden takový našla v bazaru asi za 5Kč!!! Paráda,ne?!:)) grrrrrrrrrrrr!!



 Nakonec jsem si ještě v tom samém bazaru pořídila tuhle černo-zlatou halenku a zlatý náramek. Na vše byla navíc sleva 50%! Když jsem to zjistila, ještě jsem se tam vrátila. A udělala jsem dobře-odnesla jsem si ještě tuhle velkou tašku Pierre Cardin, která je ideální na cestování mezi privátem a domem, kde bydlím s rodiči.


Co Vás v poslední době potěšilo? Čím jste si udělaly/i radost? A zajímalo by mě, co říkáte na trend hair cuffes, které se teď začínají všude objevovat. Abych řekla pravdu, trošku se obávám toho, aby to nebyl takový ten pomíjivý trend, který je pak všude.. Byla by to škoda, protože podle mě vypadá vážně zajímavě.

22 komentářů:

  1. haha, doufám že budeš chtít i ten ode mně:D toten se mi moc nelíbí, že je dlouhý na jedné straně jen.. chtěla bych takový celodlouhý! ale v sekáči zase, no tohle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že ho budu chtí!:D (už jsem Ti za něj taky poslala peníze, žejo:P:D) A máš pravdu, celodlouhý by byl lepší, ale to si nevyberu no:/:D

      Vymazat
  2. Ahoj Katy,máš krásný kousky a ta taška Cardin- ty jo :-D !Je kožená? S tím hair cuffem, to je dobrá náhodička.Já ho zatím nemám,ale oblíbila jsem si takový rychlý drdoly- dělám si je vzadu na straně, třeba dva u sebe, zatočím to a zamotám to jako hada a připnu.Vypadá to elegantně i roštácky.Jinak já jsem dnes měla "žehlící den " a při té příležitosti jsem si přerovnala šatník na jaro a zjistila jsem , že vlastním přes 30 kabelek.8-0 a kolik si jich už nashromaždila ty Katy ? Ono se těžko odolává :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda! No, že je to bomba ta taška?!:) A ano, je právě celokožená, skvělá kvalita, mám z ní skutečně radost!:)
      Ten Tvůj culík zní fakt dobře, ráda bych ho viděla na nějaké fotce!
      Přes 30 kabelek? Tak to je super sbírka!:D Chválím! To musí mít přítel asi radost, ne?:DJá to píšu z vlastní zkušenosti, protože tomu mému už moje kabelky vyloženě lezou krkem:D Raději je ani nepočítat!!!!!:D

      Vymazat
    2. ..je skvělá !!! a ještě , že je to kůže !!!..to blahopřeju :-)No manžel ty kabelky ani moc nekomentuje, protože 95 % je ze sekáče kolem 60-80 kč.Ale jsou to super kousky.To prostě nejde nekoupit..člověk vyhodí za kraviny... navíc mám 8letou dcerku, takže za pár let mi stejně udělá v šatně průvan :-))) Asi zprovozním můj starý blog a nasekám nějaké fotky :-)))i s tím účesem..

      Vymazat
  3. Jé, o hair cuff jsem v životě neslyšela, ale vypadá to skvěle. Škoda, že mám krátké vlasy a vůbec mi teď nerostou, takže až na to budu mít délku, bude to už dávno nemoderní a nebo to naopak budou mít úplně všichni.:D A takovou větší tašku bych taky potřebovala, sakra ty máš štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adélko, to je teďka taková novinka.. Ještě tak před čtrnásti dny jsem to taky vůbec neznala:D

      Vymazat
  4. Cuff se mi moc líbí, ale zatím nemám/nikde jsem nenarazila :-( Myslím, že se to trochu ustálí, culík je přece jen častý účes :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že je to super oživení jinak už docela nudného/běžného culíku!.)

      Vymazat
  5. Bomba nákupy, chválím, máš na to štěstí, ja si teď naposledy pořídila tužkvou sukni.
    http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Kate! Tužkovou sukni?:O wow, tu bych ráda viděla! Doufám, že ji najdu u Tebe na blogu..?!

      Vymazat
  6. Tak jsem oživila svůj starý blog a chtěla bych tě Katy na pozvat jako prvního čtenáře:-)Hlavně se prosím nesměj názvu..určitě ti bude povědomý ..hihihi...:-D Zítra vložím šatnu, když jsem jí tak dnes naklidila :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je super! jdu tam honem kouknout a stát se Tvým pravidelným čtenářem-budu se těšit na nové články! A název je super O:-) :D!:)

      Vymazat
  7. Super úlovky! :) Hair cuff se mi taky moc líbí, ale ještě jsem na něj bohužel nenarazila :/

    OdpovědětVymazat
  8. Dneska jsem ulovila v sekáči parádní kabátek tmavě modrý s bílejma puntíkama - líbí se ale jenom mě :-D no nevadí. jinak hair cuff jsem viděla už i na jiných blozích a nějak nechápu k čemu přesně má sloužit?! - je to zajímavá gumička do vlasů? prostě nechápu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšeš- je to prostě jen zajímavá gumička do vlasů:D Něco, jako náramek-taky je k ničemu, jen aby hezky vypadal a doplnil outfit..:) A ten kabátek zní náhodou dobře, mám hrozně ráda oblečení s puntíky:)

      Vymazat
  9. krásný věci jsi nakoupila =) já to nechápu, jak vy to děláte, já přijdu do sekáče a najdu tam jen samý hadry a ty jsi si odnesla tak krásný věci =)
    já jsem si dneska udělala velkou radost nákupy v Praze - ta radost mi vydrží asi ještě tak tejden =)

    OdpovědětVymazat
  10. Mockrát Vám děkuju za všechny komentáře!:)

    OdpovědětVymazat
  11. ten hir cuff ti neskutečně závidím!!
    ..svetr je luxusní
    -zvu Tě na GIVEAWAY
    http://terezapolomikova.blogspot.com/2012/02/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. ta tacka je super a Hair cuff je bezva lepsi nez z HM

    http://barbuchachacha.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. WOW skvělý věci, co to je za bazar? A sekáč? :-) poslední dobou nemám na takovéhle nákupy štěstí :-) jinak moc zajímavý blog a fotíš pěkně :-)

    OdpovědětVymazat