TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

neděle 3. června 2012

Kolem

V pátek jsem přijela z turisťáku a mám toho teď na práci víc než dost! Takže s chutí do toho a pro Vás mám dnes fotky věcí kolem sebe=oblíbený random.. Mějte se krásně!.)


Nejlepší sušenky!

Toto je extrémně soukromá fotografie: v osm ráno, neučesaná, nenamalovaná, s holým břichem(!) .. ale co je důležité, tak můj nový odšťavňovač!:)

Pozdrav od brášky z Itálie

Domácí jáhlový koláč

Dokonalá snídaně
 Na tyhle boty jsem úplně zapomněla. Pořizovala jsem si je někdy během podzimu a založila hluboko do komory. A teď jsem je objevila a jsem nadšená! Škoda jen, že nejsou zrovna nejpohodlnější:( Pamatuju si, že původně stály 899Kč a já je pořídila ve výprodeji za 49 Kč:)




Naprosto miluju sushi. Co týden, musím je mít aspoň jeden den k obědu. Občas si udělám i domácí-to jsou zrovna ty na fotce:)
Nové náušnice s kameny; takko


7 komentářů:

  1. skvělé momentky! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Uááá, tak ty už si taky ochutnala Milku s Oreo? Závidím, závidím, závidím.:-D Tenhle týden mám až do středy volno, tak se musíme domluvit na ty brusle.;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty tvoje random fotky jsou takové milé a osobité. :) Ráda se tady u tebe kochám. :)

    http://lovelystuffbydasha.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. super random fotky (:

    http://catherinestyl.blogspot.sk/2012/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. skvělý článek! jinak taky jsem se vrátila z výletu a jsem šíleně utahana a ještě k tomu mám spoustu věcí na práci, damn
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, jaké značky je ten odšťavňovač, jak se ti s ním pracuje a není moc pracné čištění? Miluju freshe, ale pořád se nějak nemůžu dokopat ke koupi odšťavňovače. Trochu se obávám, že mě ho brzo přestane bavit mýt a čistit, takže bude na nic :-)-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odšťavňovač je značky Philips. Strašně dobře se mi s ním pracuje, ale jak už zmiňuješ,má několik vad: co se čištění týče, tak má několik částí, které musím mýt zvlášť, ale není to tak hrozné- já ho vždycky myju hned po jeho použití, takže ovoce na něm není zaschlé a jde to krásně dolů jen holou vodou, stačí to jen opláchnout:) Další věc je, že nechává dost zbytků- nejen šlupky, ale i takovou tu kašičku z ovoce. To mi ale moc nevadí, protože já ji zase zužitkuju jinak (do jogurtů, do koláčů apod.), ale je fakt, že se pak na jeden drink spotřebuje víc ovoce.. Ještě ti prozradím jedno tajemství :D :Já jsem ho objevila v jednom bazaru, úplně nový, ještě v původní krabici, a zrovna byla na vše sleva 50%, takže jsem ho měla asi za stovku:) Určitě ti ale doporučuju si takovou věcičku pořídit-jestli miluješ smoothie apod. stejně jako já a už Tě nebaví za ně utrácet ve stáncích ;)

      Vymazat