TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

pondělí 25. června 2012

Zapomenuto, ztraceno

 Úplně jsem zapomněla na tyhle fotky..Jsou z jednoho z těch prvních dnů kdy bylo venku už krásně a já s M. jsme vyrazily s flaškou vína (kterou jsme si ve stylu fashion blogerek rozlily do Starbucks cups :D) k řece na jedno nádherný klidný místo. Teda až na ty běžce. Ale nakonec jsem za ně byla ráda, inspirovali mě a teď na to místo chodím běhat i já. Terén je tam úplně perfektní, celou dobu se běží kolem řeky, je tam klid, málo lidí, a trasa tak akorát na těch 40 minut běhu:)

Outfit, který jsem zvolila je strašně jednoduchý, žádné vzory, žádné potisky, jen hra s plochami barev. Triko je z Orsaye, oblíbené šortky, které už znáte, jsou z HM, stejně tak brýle, kabelka a náušnice. Boty FF.

Míša je se stylem někde úplně jinde než já, ale opravdu mě její oblečení baví. Vždycky. Obléká se přesně podle svojí povahy, podle toho co má ráda a to je na tom nejlepší!



PS: Jinak jsem dnes ranní běhání spojila s návštěvou second handu (příšernej nápad! vždycky nadávám na upocený babky a teď přímo lilo ze mě. takže to už nikdy!) . Vzala jsem si s sebou do kapsy u kalhot stovku, celý běh jsem průběžně kontrolovala, jestli tam je a pak, když jsem si vybrala pár kousků a šla platit, jsem u pokladny zjistila, že ji nemám! Takže doufám, že ten, kdo tu stovku našel, si aspoň koupil něco moc pěknýho!:P Naštěstí pro mě tam se mnou byla kamarádka, která mi peníze půjčila, ale stejně.. to prostě naštve, i když jde jen o pár korun:/ A co jsem si pořídila? Abych Vás trochu navnadila, tak se to dozvíte v příštím příspěvku :-) Mějte se pěkně!

4 komentáře:

  1. krásný outfit :o) ty barvičky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně ti to sluší:))) jinak o nalévání vína do Starbucks ?termosek? jsem ještě neslyšela, vyzkouším to:DD

    OdpovědětVymazat
  3. obdivuju styl kamarádky už od jiného článku, kdy jsi nám ji představila:) sice jsem spíš blíže ke tvému, ale obě jste jedinečné!

    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. růžové šortky super :) čekala jsem ty umělohmotné Starbucks kelímky ;) a Míše to fakt sluší :)

    OdpovědětVymazat