TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

úterý 19. června 2012

romantic

 Ahoj! V dnešním postu najdete fotky mého dnešního outfitu. Poslední dny jsem byla hlavně zalezlá doma/na zahradě a odpočívala, koupala se a dodělávala seminárku, takže když už jsem šla dnes po delší době mezi lidi, chtěla jsem se hezky vyfiknout:) Jako základní kousek jsem pro to vybrala pudrovou maxi sukni, kterou už znáte. Tu jsem doplnila proužkovaným topem, který je ale ve skutečnosti sukně z HM:) Předěl mezi topem a sukní jsem  podtrhla černým páskem Miss sixty sh. Doplňky jsem zvolila černé a zlaté - prsten a brýle jsou z HM, psaníčko Bershka sh a boty jsem vybrala pohodlné gumové pantofle s mašlí z GATEu. A nakonec výrazné květinové náušnice FF, které celý styl a myšlenku outfitu, myslím, krásně podtrhly. No a do takových veder jsem zvolila jeden z nejpraktičtějších účesů, který znám-vlasy pryč z obličeje a zagumičkované do "bobku"na stranu.
Co bych ale chtěla vyzvednout především je rtěnka, kterou mám na rtech. Hrozně jsem si ji totiž poslední dobou oblíbila a ve společnosti mě teď bez ní neuvidíte!Po nanesení je krásně sytě červená, ale po pár minutách(když ji neobtáhnete) se z ní stane tahle krásně sytě růžová barva, kterou můžete vidět na fotkách. Takže mi vůbec nevadí, že nevydrží taková, jaká má být-sytě červená. Nemůžu se rozhodnout, který z těch odstínů je lepší! Jedná se o rtěnku Catrice odstín 100 Lobster love. Dneska jsem se už v drogerii poohlížela po dalším odstínu, který od této značky vyzkouším (místo toho jsem si ale dnes pořídila lesk na rty v perfektní tělové barvě od Essence). Jo a nezbytností je konturka. Používám tu od Max factor, kterou jsem Vám nedávno ukazovala na blogu..

Zajímaly by mě Vaše oblíbené rtěnky! Jaké odstíny máte momentálně v oblibě? Světle/sytě růžové, tmavé odstíny, rudá nebo ranžová, .. ? Ocením i konkrétní značky a odstíny. Myslím totiž, že na léto není nic lepšího, než výrazné rty:)





A nakonec taková bonusovka. Kdo mě má v přátelích na facebooku, tak už ji viděl:




6 komentářů:

  1. Tak tohle se mi líbí asi nejvíc ze všeho co jsi tu kdy měla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. opravdu skvělý outfit post!
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jé Káťo dnes máme stejný název článku! ;) Měla jsem dnes na sobě taky růžovou sukni, ale takovou jinou. :) Moc ti to sluší, jsi kočka! Sukně je boží!

    OdpovědětVymazat
  4. jééé, ta sukně je kráásná :)

    OdpovědětVymazat
  5. juuu sekne ti to strašne!! a nemôžem si pomôcť, ale strašne sa podobáš na audrey hepburn!! a na tej bonusovke ešte viac :)
    obľúbené rtěnky- catrice pinker bell a princess peach, od essence almost famous, ale neviem, či už neskončili svoju dráhu v obchodoch..:/

    OdpovědětVymazat