TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

čtvrtek 7. června 2012

my dark side

Právě jsem se vrátila z výletu v Praze, kde jsem dnes byla na školení kvůli nové brigádě. Rozhodla jsem se toho využít a k té příležitosti si udělat malý výlet. Mimo jiné jsem si prošla Václavák, kde jsem náhodou narazila na Opening akci, kterou pořádal obchod Reserved. Sleva 25% na vše plus dalších asi milion dárků, nabídek na vyzkoušení, slevových poukázek (které rozdávala Agáta Hanychová) apod. Nevyužila jsem ničeho, kromě welcome drinku. Ať jsem se totiž nutila snažila sebevíc, nedokázala jsem si absolutně nic z jejich sortimentu vybrat. A tak jsem si místo toho pochutnala na velkém latté ve Starbucks a neskutečném množství pečiva u Paul´s (strašně jsem se přejedla!). Pak jsem asi hodinu hledala Hlavní nádraží cestou od Palladia :D, díky čemuž jsem zmeškala dva vlaky:D Nohy mě bolely už včera, protože jsem byla hodinu a půl běhat, ale dnes mám pocit, že mi vážně odpadnou!!! A tak ulehám do postele a z posledních sil vkládám outfit, který jsem na sobě měla v neděli:
Pořídili jsme si domů ping pongový stůl. Podle mě je to ideální hra na dlouhé letní dny-člověk se pobaví, opálí a ještě zasportuje (a není to nic náročného). Zatím jsem ten náš vyzkoušela jen jako zátiší na fotkách a jako opěradlo:P:D ale už se moc těším, až začnu pořádat první turnaje! Za chvíli budu určitě hrát jako Forest Gump!;D
Pěkný večer!:)

Jak vidíte, tak plochu, na které stůl stojí, ještě nemáme zcela dořešenou..:D Ale hlavní je, že už se u něj můžu fotit, že?!



Boty GATE (trochu se mi bořily do hlíny, jak vidíte:D)

Na sobě jsem měla:
svetřík TOPSHOP 10Kč sh
poděděné černé šaty
kalhoty s koženkou HM
extra vysoké sandále Gate
sluneční brýle ASOS
náušnice ASOS
rukavice Terranova
náramek Adessa
kabelka Hérmes sh
náušnice aukro

5 komentářů:

  1. Nevybrala jsi v Reserved??

    No to koukám, já bych tam mohla nakupovat do nekonečna :D

    Nevíš, jestli tam ta akce trvá celý týden?

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, úžasná kombinace, moc Ti to sluší, ty gatě, svetřík, boty, no všechno je to parádní! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. sluší ti to! ach já miluju Prahu:)
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Občas mi přijde že si vybíráš oblečení, které zbytečně schovává, nebo deformuje (jak to jinak říct?) tvoji postavu a tolik ti nesedne (prasečí silonky :D), ale tohle ti vážně moc sluší a sedí ti to :))

    OdpovědětVymazat
  5. Super! :) moc ti to sluší, obdivuji tvoje úlovky z sh :) já vždy , když do nějakého v Hk jdu nic pod 100,- tam nemají. :)

    OdpovědětVymazat