TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

pondělí 14. května 2012

Ze 600Kč na 35Kč

 Musím se pochválit, jak teď hezky pravidelně přispívám na blog. Musím se pokárat, protože je to zrovna v období, kdy mám zkouškové... Znáte to-musíte se učit, ale je milion lepších věcí. Nicméně ..i přesto jsem dnes zvládla zkoušku z angličtiny za jedna. A musela se hned odměnit:D Po tom, co jsem v HM viděla košili bez rukávu s krajkovým límečkem (stála tuším 600Kč) jsem se dnes div nerozběhla do mého oblíbeného sekáče, kde vím, že přesně takové košile mají. A taky že nezklamal. Během pár vteřin jsem ji našla, během dalších několika minut jí ustřihla rukávy a během následujících několika hodin se jí kochala/kochám. Už aby byla vypraná a já ji mohla vytáhnout do světa!
Kromě košile jsem si koupila ještě oprané šortky (za asi 35Kč-stejně jako ta košile), bílou sportovní bundu Puma (tu bohužel zatím vyfocenou nemám) a náušnice s černým kamenem, na které jsem koukala už delší dobu a teď jsem je pořídila ve slevě(ty taky uvidíte v některém dalším příspěvku). Teď jdu cvičit! Mějte se krásně!:-)


9 komentářů:

  1. Můžu se zeptat kam chodíš do sekáče? :) Vždycky takový super úlovky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. překrásná košilka, veřejně závidím:))
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. néé. já chci taky!! ta košile je skvělá!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná, jen v podpaží se trošku páře. Tak bacha na to aby se ti nerozpadla v nejméně vhodnou příležitost.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsme si toho všimla tady na fotce, tak jsem běžela se na to kouknout a vůbec to rozpárané není, takže nechápu, co to má na té fotce znamenat:D Každopádně ta hrozba tady je, takže si na to dám pozor:)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju Vám za milé komentáře!:-)

    OdpovědětVymazat