TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

středa 9. května 2012

Prague outfit

Abych byla aktuální, v dnešním příspěvku máte možnost vidět můj pondělní outfit, který jsem oblékla do Prahy. Pražské památky, Petřín, Ikea, Starbucks, obchody a nákupní centra a další věci, které nezbytně patří k (výletu v) Praze všichni znáte, takže takové fotky ani vkládat nebudu.. Za zmínku snad stojí jen to, že jsem poprvé ochutnala dobroty v pekárničce Paul´s, dala si svůj druhý buble tea a poprvé nakoupila v obchodě Manufactora.
Protože jsme nachodili asi osm hodin, musela jsem zvolit především něco pohodlného, ale zároveň pěkného a jarního,.. Nakonec jsem byla s volbou maximálně spokojená a cítila jsem se perfektně! A ne že si zase budete stěžovat na prasečí silonky!:D Vždyť skoro nejsou vidět!:D..no dobře, tohle byla jejich derniéra. Slibuju!!:D
Boty, které mám na sobě mi sice trochu rozbíjí outfit, ale jsou to ty nejpohodlnější, co mám a hodlám si je koupit i v hnědé variantě(ve které by se mi k tomuto outfitu hodily mnohem víc). Sukně měla svoji velikou premiéru. Koupila jsem si ji v sekáči, když ještě takové sukně nebyly absolutně trendy, ale hrozně se mi líbila barva a materiál. Zandala jsem ji hluboko do skříně a nedávno s nadšením objevila!K tomu lehoučká bílá halenka a pásek - obojí taky ze sekáče. Hnědá koženková bunda je z Takka, bílou kableku jsem pořídila v Portugalsku a můžete na mě vidět můj milovaný náhrdeník z Primarku. Brýle a boty jsou FF, náušnice CA.






13 komentářů:

  1. Odkaď jsou ty boty?:)Jinak opravdu úžasný outfit:) a prasečí silonky jsou prostě prasečí silonky:D! <3 a ta sukně je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ja se omlouvam, ale tohle komentovat musim... Me se zda, ze to zazdily nejenom ty silonky, ale hlavne teda ty boty...
    Ale jinak by to bylo opravdu pekny, a moc by se mi to libilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já souhlasím, bohužel, tady jsem musela hledět spíš na to pohodlí, než na samotný efekt..Ale je fakt, že aspoň ty tělové silonky jsem mohla zvolit:P Jinak ale děkuji;)

      Vymazat
  3. ta sukně je naprosto úúúúžasná a dokonaláááá :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty silonky se mi k tomu nelíbí, ale jinak super :) mě by ta sukně takhle určitě neslušela!!! :))) a PAULA miluju ... hlavně šunkovo/sýrovou briošku :))))))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! A tu briošku budu tedy muset příště vyzkoušet!;)

      Vymazat
  5. Sukně, tričko a bunda - super kombinace!

    OdpovědětVymazat