TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

sobota 19. května 2012

Oldtimes

Pěkný den, většina z Vás teď asi kouká na hokej. I já ho mám puštěný, ale je zrovna přestávka, tak ji využívám ke zveřejnění nového článku.
Hlavní poznatky z dnešního dne - dvakrát jsem se přejedla, snědla jsem čtyři domácí buchty a pořád nemám dost! Navíc nás čeká večerní degustace vína, která se samozřejmě neobejde bez dobrého sýra a oliv. Naštěstí je víkend a já si to docela užívám (nehledě na to, že jsem cvičila na lačno kickbox, posilovala na ruce a byla na hodinu vyjet na kole do kopců).
Outfit z příspěvku je z dnešního dopoledne. V týdnu jsem potkala několik dam, které měly oblečeny high waisted shorts a košili a dost se mi ta kombinace zalíbila, takže jsem ji vyzkoušela také. Kožené šortky ze sekáče jsem doplnila košilí z Itálie a kolem krku ovázala šátek Yves Saint Laurent (také second hand a ne- nepřipadá mi tam navíc, naopak! ;D ). To jsem doplnila lakovanou kabelkou a lakovanými mokasíny(jak se to skloňuje?!), černými okuláry a silonkami. Fotky jsem upravila do sépiového odstínu hlavně proto, protože na nich šíleně zářila zelená barva zahrady.



tady jsem měla otřesnou ofinu, takže jsem byla nucena odříznout si kus hlavy:D

10 komentářů:

  1. u mě dobrý! Máš za jedna a ta poslední fotka mě baví :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný, hrozně ti tato kombinace sluší ;) A mně se úplně nejvíc líbí právě ten šátek, jsem totiž šátkový maniak a myslím, že správný šátek dodá třešničku na dortu pěknému oblečení. Mimochodem kolik tě šáteček v sekáči stál ;)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju! A souhlasím s Tebou, pěkný šátek vždycky pozvedne outfit do úplně jiné úrovně!:) Jinak už je to asi rok co jsem si tenhle koupila, takže už nevím přesně, ale myslím, že stál nějakých 40Kč:)

      Vymazat
  3. Tak to se ti neskutečně povedlo, strašně se mi to líbí!! Tenhle styl miluju a tobě sedne jak ulitej! :))

    OdpovědětVymazat
  4. tak tenhle outfit u mě boduje! krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší:) Jenom podle mě nevypadá moc dobře, když vylízají z krátkých kraťasů takový ty "kalhotky" silonek... nevím, jak to napsat:D Prostě že jsou vidět švy vylízající z nohavic. A jinak je to "mokasínami":)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťulko, souhlasím.. všimla jsem si toho pak až právě na fotkách, že mi tam ty švy lezou:/ Jinak mě to taky hrozně rozčiluje-i když mám na sobě třeba sukni a mám silonky s nohavičkama..grrr!:D Ale jinak moc děkuju!.)

      Vymazat
  6. Děkuju moc za krásné komentáře, udělaly mi velikou radost!!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Takové šortky se mi moc líbí, zatím na ně (narozdíl od tebe) nemám nohy:) ale pracuju na tom:)

    OdpovědětVymazat