TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

čtvrtek 17. května 2012

Barvy!

 Jak už jsem psala a ukazovala, poslední dobou si užívám barev! Jejich kombinací, jejich odstínů, .. Hrozně mě to baví a baví mě, když můžu prozářit šeď v ulicích.
V outfitu, který Vám ukážu dneska, jsem si opět hrála s barvami. Oblékla jsem nové růžové šortky se zvýšením pasem z HM -které už jste mohly vidět v new in postu- stejně tak kabelku v mintové barvě se zlatými detaily. To jsem doplnila výrazně zeleným topem z loňské limitované edice značky Terranova. Přesto jsem přehodila bundičku Burberry (je to ta oboustranná o které už jsem Vám také psala. Docela mi připomíná tu HMkovou, dole stínovanou zelenou-neonovou, kterou teď mají všechny blogerky. Víte, kterou myslím, ne?). Z doplňků jsem vybrala hand-made náušnice a prsten v barvě šortek a černé sluneční brýle.

Co Vy říkáte na takový barevný, veselý outfit? Nebo raději jen černou s barevným detailem? Já myslím, že je to super změna:)


9 komentářů:

  1. Sama nosím hlavně černou.. ale na ostatních ráda pozoruji barevné kombinace.. a tahle se ti vážně povedla! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta bundička je nádherná, budnu moc nemusím a ani je nenosím, ale tahle vypadá spíš jako sáčko.

    OdpovědětVymazat
  3. MĚ TY BARVY HODNĚ BAVÍ :-) ovšem já na to nemám odvahu

    http://myblondeuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. barvičky ti moc svědčí!:) krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to skvěle letně, koukni ke mě. :)

    OdpovědětVymazat
  6. bez toho saka, to uz je tam navic...

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych vyměnila tílko za černé, které by trochu splývalo s bundičkou a o to víc by vynikly šortky a kabelka:) Ale outfit je to povedený, barvy ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  8. Mě tohle moc baví! Mám ráda, když se lidi nebojí barev...i když já a moje klasická "bílá-tmavě modrá-černá" kombinace nemáme co říkat ;-)). Psaníčko se mi hrozně zalíbilo...i to pozadí na fotkách ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat