TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

úterý 24. ledna 2012

Thrifting

Včera jsem byla nakupovat. To, že second handy v malých městech jsou nejlepší, se potvrdilo více než na 100%. Podívejte se, co jsem pořídila:

11 komentářů:

  1. Až na ty pásky se mi všechno děsně líbí! Já už jsem v sekáči dlouho nic nepořídila a už vůbec ne za takový levný peníz. :)

    OdpovědětVymazat
  2. U nás v sekáči mají také hodně pěkných kousků, nejvíc od tamtud mám asi šatů, ale určitě ne za takovýhle peníze, vždycky věc stoji od 100 tak do 200, každopadně šaty, který sme ulovila jsem nikdy neviděla v obchodech, ze kterých jsou.
    Ať tě nový blog baví mnohokrát více než ten původní :))

    OdpovědětVymazat
  3. Vážně si myslíš, že ten pásek je pravý?

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju Vám za komentáře, Dášo a Adélko!:)
    Lucko: Ten Dior určitě pravý není, ale líbí se mi, je takový vintage:) Ten Versace by měl být originální podle propracování, materiálu (100 % kůže) apod. Myslím, že pěkná paráda pro chlapa ;)
    Barbra: Takové sekáče tu máme taky a musím říct, že se mi v nich většinou také líbí nejvíc právě šaty.) Sekáče, ve kterých nakupuji takhle levně nejsou stálé-bývají ve městě tak jednou do měsíce a vždycky je to bomba:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nový blog se mi moc líbí. Je takový vzdušnější, víc fotek, méně textu, super. Co se mi ale moc nezdá, je ten název. Je v tom nějaká symbolika? Asi to nechápu...

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Katy ! Ten nový blog se ti moc povedl , tak přeji hodně čtenářu a samé super kousky 1* !

    OdpovědětVymazat
  7. juuu to jsou ulovky!!!nejvic se mi libi ta vesta!!!a ten svetr taky
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju Vám!:)
    Terko, název blogu jsem vysvětlila v prvním příspěvku;)Kromě toho mi právě připadá "vtipně divnej", něco úplně jiného, než s čím se setkáváme..

    OdpovědětVymazat
  9. Pááni, bych vůbec netipla, že jde o věci ze sekáče :) Nejvíc se mi líbí kraťasy a pásek Dior, ty bych tam taky asi nenechala jen tak ležet :)

    OdpovědětVymazat