TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

pondělí 17. září 2012

Zrz

Dneska Vám přináším fotky outfitu z dnešního dne. Původně jsem měla jet na nákupy s kamarádem a nakonec ještě s kamarádkou, ale dopadlo to tak, že nejel ani jeden:D a já místo toho vytáhla z domu svou Babičku. Tak 1x za 3 měsíce to takhle dělávám-vyjedeme si někam do většího města na nákupy, oběd, latté, .. Povídáme si, máme nákupní horečky, kupujeme dárky pro ostatní, .. Pro obě je to vždy krásné odreagování. Dnes jsme nevynechaly oblíbený second hand, několik dalších obchodů s oblečením, obchod se zdravou výživou, levné knihy, sushi bar, atd. atd. Opět jsem si přivezla spoustu nových krásných věcí a taky něco pro své rodiče a bráchu...
 Podnikáte také pravidelně s někým takovou "dámskou(/pánskou) jízdu"?
 Jinak teď doma neděláme nic jiného, než že češeme jablka a švestky. Z jablek zkouším nejrůznější recepty-můj poslední je jablkový puding. Byl trochu pracnější, ale rozhodně stál za to! Byl by zájem o recept? Dnešní fotky jsou tedy v zátiší jablek a švestek. Na sobě mám nové oblíbené kalhoty se second handu, boty z ASOSu a halenku, kterou jsem si během dnešních nákupů koupila v New Yorkeru. Pořídila jsem si ji rovnou 2x v odlišných barvách:D- zamilovala jsem si její materiál, vzor, barvy, střih,...je perfektní!:) Co se doplňků týče, perličky mám nové Guess, hodinky jsem si koupila v Dánsku, prsteny jsou ASOS a pilotky z ELLE.
Mějte se krásně!:)










Jo a zapomněla jsem, že jste mě ještě neviděli s novými vlasy! Co říkáte, líbí se Vám na mně zrzavá barva? Osobně jsem hrozně spokojená-hnědá mi přišla moc usedlá, blond zase moc laciná.. Tohle je myslím skvělý kompromis:)

11 komentářů:

  1. ty vlásky máš nádherný!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní! Tohle Ti moc sluší :)
    Zapojte se do Giveway a vyhrajte parfém od Guess! 2nd Giveway

    OdpovědětVymazat
  3. Za poslední dobu nejkrásnější fotky ze všech!!! Si krásná, si krásná, si krásná! A zrzavá se mi líbí moc. Tobě zkrátka sluší úplně všechno.:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle barva ti sluší nejvíc! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já na zrz moc nejsem,ale musím uznat,že ti sluší:). Hodinky jsou nádherné! Lucka

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadáááš překrásně!!!!! Ta barba ti sedí aje to překrásné!!! Mco záávidíím :)A ty boty asi miluju :DD !! Slušííííí

    OdpovědětVymazat
  7. Barva ti sluší moc!....a dobrý fotky:)....M*

    www.marcelajezkova.com

    OdpovědětVymazat
  8. jsou ty boty pohodlné?:)

    OdpovědětVymazat
  9. moc ti to sekne!čím si barvila?

    OdpovědětVymazat
  10. Co jsem si prohlížela starší fotky, tak tyhle vlasy se k tobě hodí víc :-)

    OdpovědětVymazat