TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

pátek 20. července 2012

Asymetrie

Už v minulém příspěvku jste si mohli všimnout asymetrického střihu sukně, kterou jsem měla na sobě. Tenhle trend jsem si dost oblíbila a to především pro to, že lichotí nohám. K tomu ještě vysoké boty v tělové barvě a dějí se kouzla..:) 


Tuhle sukni s puntíky jsem koupila ve slevách v Antwerpách v obchodě Forever21, který jsem do té doby navštívila pouze skrze internet. Ze sortimentu jsem byla samozřejmě nadšená! A navíc byly zrovna obrovské slevy, které jsem však využila jen částečně a to právě na dvě sukně. Zbytek jsem koupila za plnou cenu, včetně bot, které mám právě na sobě a které jsem vybírala snad dvě hodiny :D. Nejdéle jsem se rozhodovala mezi jimi a těmito:

..ty ovšem nebyly tolik pohodlné, což pro mě bylo dost důležité. A nakonec jsem ráda, že jsem se rozhodla pro ty, pro které jsem se rozhodla. Vydržela jsem v nich celodenní nákupy v Praze, což byla myslím pořádná zkouška:) Kdo mě sleduje na fb stránce TADY  viděl, kolik tašek jsem si z nákupů přivezla. Jejich obsah Vám samozřejmě brzy ukážu..:)

A teď už k dnešnímu outfitu-kromě bot a sukně jsem si vzala světle-džínovou košili bez rukávů ze sekáče, náramek z Orsaye(omluvte barevné pásky.. fotky byly pořízené ihned po mém návratů z dovolené, kde jsme se zúčastnili mistorvství Evropy v plavání. Není to úplně ideální doplněk, vím :D), brýle HM, jednoduché náušnice FF a na kapsičku u košile jsem si připnula diy odznáček Úplně jednoduchý, ale nesmírně příjemný outfit do města na frappé..


Co Vy a asymetrické sukně?:)

6 komentářů:

  1. Asymetrické sukně se mi líbí, ale zatím ještě žádnou nemám, musím si nějakou konečně koupit, tahle vypadá skvěle, ale víc by se mi líbila kdyby měla tu zadní část delší, botičky jsou luxusní :-)

    http://myblondeuniverse.blogspot.cz/2012/07/essence-fix-matte-pomoc.html

    OdpovědětVymazat
  2. miluju asymetrické sukně, kéž bych jich měla více:) náhodou barevné náramky krásně zpestří outfit!

    OdpovědětVymazat
  3. přemýšlím, že si nějakou pořídím...s těmito sukněmi jsem nějak pozadu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak začnu popořadě : ta košile je Boží ! , Asimetrická sukně je naprosto skvělá !!! a boty MILUJU !!!
    Moc ti to sluší ! :)


    Budu moc ráda , když navštívíš můj blog :)

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tvůj blog mě hrozně baví !:)
    Já teprve začínám....
    http://diaryofmony.blogspot.cz/ :)

    OdpovědětVymazat