TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

pátek 20. dubna 2012

Pastelová

 Jak už jsem naznačovala, s příchodem jara mám chuť na pastelové barvy. V předchozím příspěvku jste viděli, co jsem si v jejich odstínech pořídila nového a dnes uvidíte v čem jsem to šla nakupovat. Všechno oblečení, které mám na sobě je ze sekáče: trench Zara za 20CZK,  sukni znáte z new in postu-je to ta zkrácená za 15CZK, košile Gery Weber za 10CZK. Co se týče zbytku, tak žlutý opasek jsem si přivezla z Primarku, punčochy jsem koupila v HM(a momentálně jsem jimy totálně posedlá-i když nedělají úplně ideální nohy), sluneční brýle z ASOS.com, náušnice FF a balerýny a prsten z New Yorkeru. Hodinky jsou Bentime, ale ty se nějak sladit nesnažím-nosím je skoro pořád, ať se hodí nebo ne. Stejně tak to mám se zásnubním prstýnkem. Co Vy? Také máte bižuterii, kterou nesundáváte?





6 komentářů:

  1. kde jsou takové úžasné sekáče?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky chci slyšet, každopádně mě se to teda moc libí! :)

      Vymazat
  2. Jéé, dnes se mi to moc líbí :o)) Punčochy jsou dobrý náhodou :), takový roztomilý celý :))
    Jitule

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné prasečí nožičky :-O

    promiň, ale okamžitě vyhoď ty punčochy, jinak zbytek dobrý,tedy až na ty boty :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že problém není v punčochách, ale spíš v kombinaci těch punčoch + balerínek. Když si dáš boty na podpadku, hned to bude vypadat o moc lépe :)

    OdpovědětVymazat
  5. pááááni, ta sukně je naprosto náááádherná :) ... ale teda nevím, jestli je to barvou punčoch, botama nebo kombinací spolu se sukní, ale taky se mi nelíbí...ani boty,ani punčochy..k méně barevnému nebo jinak barevnému ale musí být naprosto skvělýýý :)

    OdpovědětVymazat