TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

sobota 10. března 2012

Top nebo šaty?!

 Včera jsem přijela domů trochu dřív, než jsem měla v plánu, takže jsem se šla ještě projít po obchodech. Stavila jsem se také do jednoho sekáče, kam jsem hodně chodila minulé léto. Nepatří úplně mezi mé nejoblíbenější- není to jeden z těch, co tam mají i pěkné věci za 50Czk a níže, ale oblečení tam stojí od 100Czk výš. Navíc prostor, kde se sekáč nachází je mi také celkem nepohodlný, protože je součástí jednoho klasického obchodu s Českou módou a prostor toho sekáče je něco jako sklad. Zboží se tam válí po pokladním stole, na sedačce, .. Navíc majitelkou obchodu je paní, která strašně ráda poradí a hlavně "ví" co by Vám slušelo a přesně "zná" Váš styl... Po tom, co mi nabídla asi 25 blyštivých triček a korzetků jsem to vzdala a pomalu zamířila k východu. Když v tom mě v jedné kupě zaujal jasně červený kus látky a military knoflíčky! Krása! Neváhala jsem a tyhle šaty top si vyzkoušela a zaplatila. Stál 150Czk, což je pořád krásná cena a mám z něho obrovskou radost. Doma jsem ho hned doplnila tímhle body v tělové barvě, které jsem si pořídila tenhle týden v jednom outletu. Měli výprodej asi 70%, takže mě přišlo na nějakých 70Czk. Takové body mohu doplnit ke korzetům, k tílkům, k šatům, ale i nosit pod košile(aby mi nelezla záda)a nebo jen tak-třeba s velkým množstvím perel:)

Dress second hand 150CZK značka neznámá


A večer jsem pak top rovnou využila jako kraťounké šaty doplněné bílými samodržkami, rudými lodičkami a rtěnkou-shodou okolností byla totiž zrovna oslava narozenin mého strejdy a my všichni měli za úkol obléci se jako nezbedné sestřičky a doktoři:DD Takže jsem zrovna šaty využila k tomuto účelu a sklidila s kostýmem obrovský úspěch!.) Teď jen doufám, že budou nositelné i normálně!:D (kvůli jejich délce však pouze jako ten top)


PS: Ti, co by chtěli vidět jak vypadal kostýmek z party v akci, nechť se stanou fanouškem Kamarádů z řeznictví TADY na facebooku. Vložila jsem jednu fotku kterou, prosím, berte s rezervou:;D

2 komentáře:

  1. Super kup, chválím! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Kačenko! :D Naprosto přesně vím o kterém ´obchůdku´ mluvíš... já to tam přímo nesnáším, ta ženská je absolutně nesnesitelná, a oblečení většinou vypadá jak z vietnamský tržnice, ne z dovozu... humus! :D Ale šatičky krásné :)

    OdpovědětVymazat