TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

čtvrtek 22. března 2012

Sekáčové procházky

 Krásný den Vám všem!:) Stejně jako asi všichni, i já si užívám nádherného počasí. Podnikám procházky po celém městě a většinou je spojím s nějakým cílem. Například v pondělí to byla návštěva oblíbeného second handu. S úlovky jsem moc spokojená: Koupila jsem si nové jeggins, úplně novou podprsenku(ještě s cedulkou:))Triumph, černou mikinu Ecko na sport, mikinu Abercrombie a asi úplně největší radost mám z indiánských bot, které byly také zcela nové (značka Atmosphere). Po takových botách jsem se dívala už dlouho, takže když jsem pak našla tyto v mé velikosti a navíc za cenu 140Kč-nemohla jsem je tam nechat! Poslední dva jmenované kousky uvidíte na mně v dnešním outfitu. Zvolila jsem, pro mě trošku netradiční kombinaci sukně plus mikina. Prakticky je to ale tak, že mikiny jsou pro mě netradiční v jakékoliv kombinaci. Moc je zkrátka nenosím, ale tahle nová je hrozně příjemná, teploučká a pohodlná a včera na ni zrovna nějak byla nálada a sukně jsem se vzdát nechtěla.
Nakonec mi to nedalo a včera jsem se do sekáče vydala znovu. Kromě oblečení na sport (šedé tepláky u kotníků na gumičku a šedá mikina Nike)jsem si odnesla ještě další dvě podprsenky- jedna HM, druhá opět Triumph. A obě opět úplně nové!.)
A abych příběh zakončila- dnes byl výprodej: vše za 10Kč, takže jsem tam zavítala za tento týden po třetí, spojila to s ranním během a odnesla si několik perfektních kousků, které Vám v některém z dalších článků představím.



Mikina Abercrombie sh
 (je zajímavé, že tam měli ještě jednu-úplně stejnou, ale v šedé barvě a ta byla o 50Kč dražší:P)
sukně Zara
legíny a boty Primark
taška sh
rukavice terranova

8 komentářů:

  1. mikina krásná, ale jinak fakt hrůza :-D vypadáš jako cigaňa :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle outfit se mi vůbec nelíbí :( Přijde mi to všechno splácané dohromady..podle mě se mikiny hodí k džínám/kalhotům/kraťasům, ale ne k takovéhle sukni :(
    Jinak pokud mohu poradit..když už fotíš zrcadlovkou, nech větší rozlišení fotek, vypadá to o hodně lépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbila se mi kombinace barev béžová a vínová a je fakt, že sukně a mikina není úplně obvyklá kombinace(jak už jsem psala v článku), ale asi právě pro to mě to lákalo vyzkoušet:)
      A co se týče Tvé rady-rozlišení mám na foťáku nastavené vysoké, ale některé fotky v tomto příspěvku jsou focené z dálky a vyříznuté, takže je to možná kvůli tomu takhle nekvalitní. Je to možné?:D

      Vymazat
  3. Připadá mi, že se k sobě to co máš na sobě moc nehodí...

    OdpovědětVymazat
  4. a mně se to MOC líbí a já tam ten záměr vidím ! :)
    nezvyklé a má to něco do sebe !

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, nezlob se ale musím říct, že to není moc dobrá kombinace :(

    OdpovědětVymazat
  6. A kampak na ty úlovky vlastně v HK chodíš?:)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju za všechny komentáře! Pořád sice nemůžu přijít na to, co je na tom outfitu tak hrozného:D, ale děkuji!:)

    OdpovědětVymazat