TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

pátek 30. března 2012

new

Včera jsem si na cestu autobusem chtěla koupit nějaký obyčejný levný časopis. Nakonec jsme vybrala Glanc a jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že za 29Kč dostanu k časopisu ještě kosmetickou paletku, tester na sprchový gel/mléko? a celozrnný nápoj.

 Paletku jsem dnes zkoušela. Zatím nevím, jakou mají barvy výdrž, ale na pleti vypadají moc hezky. Můžete si vybrat ze tří druhů paletek. Já vybrala tu nejuniverzálnější.


A tento týden jsem samozřejmě nevynechala návštěvu několika second handů. Naneštěstí jsem si většinu svých nových věcí nechala na bytě v HK, takže Vám teď můžu ukázat pouze čtyři z nich:

1. Legíny HM se zlatými zipy. Takových legín není nikdy dost.)

2. Halenka Guess. Upřímně řečeno, tahle značka není úplně můj styl, nicméně (jelikož se jedná o originál) kvalita je opravdu perfektní a myslím, že na různé formální akce ho nakonec využiji. No za 35CZK ho tam nechte..!:P

 3. Ovšem z této bundy mám nesmírnou radost! Značka Vero moda, nádherně propracovaná, kvalitní materiál, vzhled.. Jediná chybička-je mi velká:( Je to velikost L, takže rukávy musím nosit ohrnuté(jak vidíte na fotce). Myslím, že to ale i tak nevypadá špatně. Prostě over-sized bunda, no!:D A navíc stála 35CZK, takže bych ji tam nenechala, ani kdyby mi měla jen viset na věšáku:D



4. A poslední věc jsou tyhle plavky. Originál z 60.let. Někteří z Vás možná ví, jak 60.léta miluju. A někteří možná ví, jak miluju halenky, šaty a všechno, co má tuhle "síťku" a na ní puntíky. Takže tohle byla láska na první pohled. Za 70CZK.
Zatím se mějte hezky, užívejte víkendu!:)

13 komentářů:

  1. Jééj, ty plavky jsou krásný. Taky bych na sebe takový někdy ráda natáhla, ovšem to bych musela vypadat jako ty. Moc ti to sluší! Podařilo se ti nalákat mě na časopis, nejradši bych se tam rozeběhla hned teď!:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Glanc teda vypadá pěkně, budu to muset okouknout ! Jinak ty plavky jsou krásný a perfektně ti sedí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věci, dobrý nákup, chválím poslední plavky, jsou úžasné :). http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Glanc jsem si taky dnes koupila :) Jsem zvědavá na malovátka, sprcháč ale nejvíce se těším na ráno, až vyzkouším Caro! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hned ráno mažu pro Glanc:D:)

    OdpovědětVymazat
  6. Bunda vypadá fakt hezky a i jako oversized ti určitě bude slušet:)
    Já už jsem si naštěstí zvykla odolávat a domů ze sekáče si nosím věci, o kterých vím, že je budu nosit (už bych to neměla kam dávat). Ale někdy je to hodně těžké!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám stejnou paletku, teda už dvě :) stejné, protože stíny sice bez báze nic moc, ale ty rtěnky-lesky mi neskutečně sedly a hlavně nelepily, jsou hydratační. Tvářenky dobrý :) Zajímá mě, jak jsi spokojená ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, bez báze ty stíny nijak extra nevydrží, ale z bází je to za tu cenu zázrak. Drží pěkně fakt celý den. Dost mi i vyhovuje ten nejsvětlejší odstín tvářenky-pro rozjasněný (ale chce to zafixovat). Jinak ty rtěnky v té paletce, co jsem si pořídila já, jsou na mě dost tmavé, takže jejich kvalitu jsem ještě nezkoušela, ale asi budu muset!:)

      Vymazat
  8. Děkuji Vám za komentáře!Doufám, že už všichni máte svůj Glanc?!:))

    OdpovědětVymazat
  9. hej ty plavky!!!
    to je pecka!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jo :), díky. Vyhovují mi nejvíc ty rtěnky, sedly mi odstíny, to se moc často nestává a souhlasím, že jsou hydratační, nelezou do vrásek, nevysušují, jsou super. Stíny nepoužívám, tvářenku jsem ještě nezkusila.

    Ty plavky ti fakt seknou. :))

    OdpovědětVymazat
  11. ježiš, milujem tie plavky!

    OdpovědětVymazat