TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

pondělí 26. března 2012

Kombinovat, kombinovat, kombinovat

 Momentálně mám pocit, že mám pouze oblečení, které je absolutně nezkombinovatelné. Nějak teď nemám smysl pro to outfit sladit. Nejjednodušší by bylo vzít si jen černé skinny a tílko, jenže já mám bohužel zrovna chuť na vzory, na detaily, .. Nejde to lehce jako obvykle, a tak teď stojím každý večer půl hodiny před skříni a nejsem schopná kombinovat. Nevím, jestli to vylepšuje nebo zhoršuje fakt, že mi přítel řekl, že "mám sice plnou skříň, ale nic z toho nějak není nositelné". To zní neuvěřitelně, co?!:D
 Tohle je jeden z pokusů oblečený v neděli. Co vy na něj?:) (kromě toho, že ta halenka je mi trochu velká:PD)



halenka Vero moda sh
sukně hand made from Paris sh
hair cuff HM
brýle ASOS
triko s dlouhým rukávem Replay sh
lodičky z české obuvi
silonky jsem si vykoledovala:)


 PS: na sobě mám poprvé boty z výprodeje z kamenného obchodu-sleva z 600CZK na 120CZK. Z té lakované špičky mám vážně radost:)

6 komentářů:

  1. Mně se Tvůj styl opravdu hodně líbí, ale tomu tričku bych odpárala rukávy, určitě by vypadalo líp bez nich :) Jinak s tou skříní to znám :DD
    The Diary Of Pie Rette

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrý nápad s těmi rukávy. Asi to vyzkouším:)

      Vymazat
  2. ty boty jsou bozi asik nekde u vas ze ?

    http://barbuchachacha.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. mam rada tvuj styl, ale dneska mi tento model nesedl:( prijde mi moc veci zkombinovanych az se to vsechno bije, jednotlive relativne oka ale takhle nic moc:( ale kazdy mame jiny vkus ze:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně takový konstruktivní komentář jsem chtěla slyšet. Trochu jsem z tohoto outfitu měla stejný pocit, ale nebyla jsem si jistá. Díky!;)

      Vymazat