TADY se dozvíte KDE nakupuji a spoustu dalších informací o second handech!

středa 14. března 2012

England x USA

Včera jsem zašla s kamarádkou M na skleničku. Nevěděly jsme moc kam jít, no nakonec jsme skončily v doporučované restauraci Bazar. Nechápaly jsme, jak je možné,že jsme tam poprvé. V tak příjemném prostředí jsem dlouho nebyla. Bylo mi krásně- s Ní, skleničkou vína a s dobrým jídlem:)
Možná někteří víte, že miluju anglický styl. Že mým největším snem je v Anglii žít a s přítelem pro to uděláme všechno. M to má podobně, s tím, že jejím snem je žít v Americe. A víte co je zajímavé? Že jakmile se na Nás podívate, uvidíte, jak se to v Našem stylu odráží: já vyrazila v halence s límečkem a vyčesanými vlasy. Ona v koženém křiváku a tričku s Jamesem Deanem a rošťácky rozevlátými vlasy. Musí to vypadat zvláštně, když spolu jdeme po ulici:-)

 Top ASOS, náušnice FF



5 komentářů:

  1. Holky, moc vám to sluší! Ale když vidím to prostředí mé kdysi oblíbené kávarny, nemůžu se ubránit vzpomínkám na krémovou houbovou polévku s krutony. Z krutonů se totiž nakonec vyklubal tvrdý starý chleba, navíc z přídavkem centimetr dlouhého bílého červa!!! Nejlepší na tom byla reakce servírky. Po tom, co mi nabídla jinou porci polevky po mém "ne, děkuju" akorát zkonstatovala, že "ten červ přeci nebyl v té polévce, ale v chlebu" (rozuměj krutonech). Takže "ne, děkuju", do Bazaru už nikdy v životě!

    OdpovědětVymazat
  2. Možná, že kdybych na tý fotce schovala tu dvojitou bradu, vypadala by dobře .. :D :D :D
    Ale ty jsi nádherná!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc moc vám to sluší. Líbí se mi sice víc styl kamarádky, protože se mi zdá taková hodně svá. Ju a přeji vám, aby vám bydlení v zahraničí vyšlo. Já si to přeji už několik let, bohužel okolnosti jsou takové, že si buď budu muset hodně dlouho počkat, nebo se mi to nikdy nesplní, ale snít je krásné :).

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Taky sním o tom, že budu žít v Americe, ale je mi bližší spíš tvůj styl oblékání. Co z toho plyne :D? Moc vám oběma přeju, aby Vám to vyšlo - a kamarádce vyřiď, že se třeba někdy stavím na kafe :)

    http://get-your-life-better.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat